Kontakt oss!

WEBUTVIKLING

WORDPRESS

Vi utfører webutvikling ved bruk av verdens mest populære CMS, nemlig Wordpress.
Wordpress er utrolig fleksibelt og man kan i teorien bygge hva man måtte ønske. Om du trenger en liten nettside for å vise frem bedriften din, eller lage en nettbutikk som håndterer hundrevis om ikke tusenvis av transaksjoner hver dag.
Vi har valgt å bruke Wordpress siden vi allerede har god erfaring, vi vet hvordan vi får best performance, SEO og sikkerhet.

Hos oss fokuserer vi på optimalisering, sikkerhet og SEO slik at du skal lykkes med din investering på nett.
Wordpress logo

HASTIGHET

Vi tillater ikke at våre kunder ender opp med nettsider som er treige. Vårt mål er at nettsiden din skal ha "Largest Content Paint" altså det meste synlig for dine besøkende på under 2 sekunder. Dette avhenger en del av kompleksitet og server, men vi bruker en del tid på å optimalisere.
Vi benytter verktøy som Google Pagespeed for å måle Core Web Vitals, samt GTMetrix.com for performance.
Redweb.no GTmetrix

Enestående support

Vi velger å skryte litt av oss selv.
Vi strekker oss alltid langt for at våre kunder skal føle seg ivaretatt og få hjelp når behovet melder seg. Derfor er vi stort sett tilgjengelige når ting blir kritisk.

Overvåkning

Vi sørger for at nettsiden din fungerer som den skal, 24/7. Alle nettsidene vi leverer vil ha full sikkerhetspakke samt det vi kaller for “Uptime Monitor” hvor vi får beskjed med det samme om nettsiden din opplever trøbbel.

Google søkeresultater

Bli funnet på Google der kundene er!

Vi legger sterk vekt på SEO, så vi optimaliserer hver eneste side slik at potensielle kunder skal finne deg lettere.
Alt blir optimalisert for best mulig resultat, slik at dine fremtidige kunder finner deg før konkurrentene. Vi vektlegger det tekniske foran det estetiske, men du skal alikevel få en nettside du er fornøyd med.

Hva koster en nettside?

Våre priser varierer fra 4.999.- til 35.000.- helt avhengig av hvilket behov du har. Alle nettsidene vi lager blir satt på en vedlikeholdsplan til 1499.- per måned. Dette inkluderer serverleie, vedlikehold + ca 2 timer arbeid i måneden. Har du egen server du vil ha nettsiden på, så går det også helt fint!
FÅ 2 MÅNEDER GRATIS OM DU BETALER FOR ET ÅR

Priser?

Alle prosjekter er forskjellige, men vi har priser du kan leve med!
En nettside hos oss koster fra 4.999.- til 35.000.- Alt avhenger av hva du som kunde ønsker å inkludere. Når din nettside er betalt, er det du som overtar eierskap. Om du ønsker, kan vi sette opp en vedlikeholdsavtale. Da holder vi kontroll på at nettsiden din fungerer som det skal til enhver tid.

Rask levering

Vi kan sette opp nettbutikk

Sales funnels

Demo!

Vi har satt sammen 3 demosider som du kan ta en kikk på. Så ser du litt hva slags stil vi benytter.
1
Renhold
Demoside som passer til deg som driver med renhold. Her kan du ta imot henvendelser fra potensielle kunder som faktisk vil finne deg hos søkemotorene.
SE DEMO
2
Rørlegger
Her snekret vi sammen en demoside for f.eks en rørlegger. Vi optimaliserte denne litt ekstra, så om du er nyskjerrig så kan du gjøre en test på denne via web.dev
SE DEMO
3
Kommer!
Ny demoside kommer!