Kontakt oss!

WEBSIKKERHET

RedWeb.no - WebSikkerhet
Hvor ofte tenker du på sikkerheten rundt ditt nettsted?
Har du kunder som legger inn personlige opplysninger? tar du imot betalinger? Et SSL sertifikat og å holde nettstedet oppdatert er ikke bra nok.

Med vårt system er du godt rustet mot det meste som kommer kastende mot deg. Vi blokkerer uønsket trafikk, slik som f.eks DDoS-angrep og sørge for at nettsiden holder seg uten virus eller malware. I de fleste tilfeller hvor vi oppdager sårbar kode, så vil dette automatisk patches virtuelt hos oss. Det vil si at den sårbare koden gjøres utilgjengelig for utenforstående som eventuelt skulle forsøke å utnytte sårbarheten.

Klar for å øke sikkerheten på din nettside?

Kontakt oss i dag for å sikre din nettside.
Fra kun 349.- i måneden

Send melding

Hva er inkludert?

  • Avansert brannmur for blokkering av uønsket trafikk, DOS/ DDoS-angrep samt XSS/SQL-injection
  • Blokkering av all trafikk fra utvalgte land
  • Daglig scanning etter malware, virus og usikker kode
  • Ingen plugins eller påvirkning av nettstedets hastighet
  • “Fully managed” det vil si at vi tar oss av sikkerheten, slik at du ikke trenger å bekymre deg.
RedWeb.no Brannmur

Blokkere land

Vi ser ofte at man kan få uønsket trafikk i form av boter, DDoS-angrep og lignende fra land man ikke har behov for trafikk fra. Da kan vi enkelt gå inn å sperre for trafikk fra IP-adresser som kommer fra disse landene. På denne måten kan vi øke sikkerheten og unngå at nettsiden går ned for telling pga spam trafikk.

Blokkere trafikk fra utvalgte land
Blokkere trafikk fra utvalgte land

Finner sårbar kode

Vårt system kan lokalisere sårbar kode i f.eks plugins som er benyttet. Her får vi enkelt beskjed om at kode / plugin må oppdateres for å lukke sårbarheten. I enkelte tilfeller kan vi gjøre en såkalt “virtual patch” Det vil si at systemet vårt lukker den sårbare koden, slik at den ikke kan utnyttes av f.eks hackere.

Sårbarhet i kode

Effektiv brannmur

Med en effektiv brannmur som alltid er på jobb, så stoppes innkommende angrep før de når nettsiden din. Dette forhindrer at uønsket trafikk bruker unødvendige ressurser og at de får tatt i bruk eventuelle sårbarheter som kan utnyttes. Hva gjør du om nettbutikken din blir nede i flere dager pga. DDoS-angrep? Det kan fort bli dyrt bedriften din.

Firewall blokkerer innkommende angrep

Hacket nettside?

Opplever du rar oppførsel og kanskje redirects på nettsiden din? Da kan den være under angrep, eller så har noen allerede utnyttet sårbarheter. Dette kan vi hjelpe deg med. Bare ta kontakt med oss, så evaluerer vi situasjonen og ser hva vi kan gjøre for å sikre nettsiden din. Har f.eks ditt nettsted som er bygget på Wordpress blitt hacket, så har du kommet til rett sted.

Bedre føre var

Vi anbefaler alle med en nettside som bringer kunder eller salg til å beskytte seg mot angrep i forskjellige former. Våre priser er foreløpig veldig generøse i forhold til hva du får igjen. Det er rett over 10.- dagen. Bare tenk hvor mye du kan miste i inntekt om nettsiden/nettbutikken din går ned pga et angrep.

Vær føre var, skaff deg beskyttelse i dag.

RedWeb.no - WebSikkerhet

Klar for å øke sikkerheten på din nettside?

Kontakt oss i dag for å sikre din nettside.
Fra kun 349.- i måneden

Send melding