Kontakt oss!

Ikke som alle andre

Ny nettside?

Hva med å prøve oss?
Vi er ikke som alle andre, men får ting gjort alikevel!

Send oss melding!

Vi våger å være annerledes

Vi gjør ting på vår måte. Når vi bygger ny nettside til deg, så er ikke prosessen så komplisert. Gi oss et inntrykk av hva du ønsker, send oss tekster og bilder om du har så fikser vi resten!

Tekstforfatter?

Nei, det er vi ikke 😆
Men vi optimaliserer tekstene du eventuelt sender oss, slik at vi sammen kan jobbe mot å utkonkurrere dine konkurrenter i søkeresultatene. Det synes vi er gøy!
Ny nettside - SEO optimalisering
Ny nettside - Fornøyde kunder

Stort sett tilgjengelig

Når man driver et lite byrå, så kan man jo ikke ha faste arbeidstider, eller? Vi velger å være tilgjengelige stort sett hele dagen (vi sover på natten) og svarer raskt på henvendelser. Det er fordelen du får når vi ikke booker for mange kunder av gangen

Vi har gjort investeringer

Vi trenger ikke gå nærmere inn på det, men for å nevne noe så har vi blant annet en ganske heavy server og lisenser som sørger for at nettsidene fungerer optimalt.
RedWeb - Server

Google Core Web Vitals

Med en ny nettside fra oss, så får du en som er optimalisert etter Google sine "ønsker" som igjen hjelper godt på for å stige i søkeresultatene. Vi er jo selvsagt helt hektet på å se grønne tall og sørger også for at dette skjer på mobil.

Nettsider kan testes på
https://pagespeed.web.dev/
(PS, ta en test på konkurrentene dine)

ny nettside optimalisert for core web vitals

Raske

Vårt mål er at alle nettsidene vi produserer skal lastes inn på under 1 sekund. Derfor lastes noen inn på under 0,5 sekunder.
Hvem gidder å vente i 2023?

Sikre

Alle våre nettsider får en førsteklasses sikkerhetsløsning.
Ekstern backup og sikkerhet mot DDoS, malware og virus

Google

Optimaliserte nettsider som søkemotorer elsker. SEO tar tid, men vi jobber mot å utklassere dine konkurrenter

Nettside bedrift
Optimalisert for resultater

En nettside som ikke er optimaliisert, vil bli vanskeligere å oppdage ved søk. Vi ønsker at din bedrift skal ha god organisk plassering i søkemotorer. Dette reduserer i tillegg eventuelle annonsekostnader.

Nettside Bedrift

De fleste av våre kunder er bedrifter, alt fra små lokale butikker til landsdekkende aktører. Vårt fokus er at din bedrift skal bli valgt fremfor dine konkurrenter og det er noe vi bruker mest tid på, nemlig optimalisering!
SEO optimalisert nettside
Rask, responsiv og sikker
Assistanse når du trenger det
Nettside for bedrift - SEO optimalisert

Stig høyere i søk!

Selvom vi optimaliserer alle nettsidene vi bygger, så er SEO en tidkrevende jobb som må følges opp. Vi tilbyr derfor en SEO pakke hvor vi kontinuerlig optimaliserer for utvalgte søkeord inkludert Google My Business.
Bildet her viser hvordan en av sidene våre klatret fra en plassering på 101 til 52 og 58 på et par dager etter optimalisering.
JEG VIL VITE MER!
SEO resultater
Klar for ny nettside?
Kontakt oss i dag!
Se priserKontakt oss