Hva er SEO

Søkemotoroptimalisering, eller SEO som det også kalles, er en metode for å øke trafikken til en nettside ved å gjøre den mer synlig i søkemotorene. Dette gjøres ved å bruke spesifikke søkeord og fraser i nettsidens innhold, slik at søkemotorene kan identifisere nettsiden når folk søker etter disse ordene eller frasene.

For å optimalisere nettsidene dine for søkemotorer, må du først identifisere de viktigste søkeordene og frasene som folk bruker når de leter etter det du tilbyr. Deretter må du sørge for at disse ordene og frasene er inkludert i nettsidens innhold på en måte som er naturlig og ikke virker tvunget. Husk også å bruke de samme ordene og frasene i nettsidens meta-tagger, slik at søkemotorene kan enkelt identifisere nettsiden din.

Benytter du f.eks WordPress til å utvikle dine nettsider, kan vi varmt anbefale Rank Math til å hjelpe deg med og få orden på søkemotoroptimalisering. Et konkret tips vi vil komme med til alle nettbutikker. IKKE kopier og lim inn teksten fra leverandøren din. Lag din egen unike tekst som passer dine kunder. Det tar litt ekstra tid, men man får så mye igjen for det på sikt.

Hvis du følger disse tipsene, vil du merke en økning i trafikken til nettsidene dine fra søkemotorene. Dette vil igjen øke mulighetene for at du får flere kunder og forretningspartnere.

Ønsker du hjelp eller en analyse av ditt nettsted, så bare ta kontakt.